اگر همسرمان ده عیب دارد و یک حسن، بایدآن حسن را کلید بزنیم

كشيدن مو، در كودكان يكى از راههايى است كه كودك سعى در كنترل محيط اطرافش دارد

هوش قابل رشد است و کارهای زیادی برای تقویت آن میتوانید انجام دهید.

اگر زود عصبانی می شوید بخوانید!پزشکان در یک مطالعه جدید هشدار دادند که داشتن خلق و خوی عصبانی خطر ابتلا به سکته مغزی و قلبی را تشدید میکند و در ابتلا به این سکته ها نقش به سزایی را ایفا می کند.
به گفته پزشکان آمریکایی، عصبانیت اغلب میتواند عامل بروز سکته های شدید باشد. آنها میگویند تا دو ساعت پس از آن که فردی عصبانی میشود، بیشترین احتمال ابتلا به سکته در آن فرد وجود دارد. البته لازم است بررسیهای بیشتری به منظور درک دقیق این ارتباط و تاثیر استراتژیهای مقابله با استرس در پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی انجام شود.
پزشکان آمریکایی در مطالعه انجام شده به این مسئله پی برده اند که در افرادی که فاکتورهای خطرزا همچون سابقه ابتلا به بیماریهای قلبی وجود دارد، حدود دو ساعت پس از آن که عصبانی شوند، خطر ابتلا به سکته قلبی پنج برابر و خطر ابتلا به سکته مغزی بیش از سه برابر افزایش مییابد.
دکتر «الیزابت موستفسکای» و تیم تحقیقاتیاش اظهار داشتند: هرچه تعداد دفعات عصبانی شدن در طول روز بیشتر باشد این خطر نیز افزایش مییابد. موستفسکای همچنین گفت: اگرچه خطر ابتلا به سکته با یک مورد عصبانیتتقریبا پایین است اما این خطر در افرادی که مرتب عصبانی میشوند میتواند تشدید کننده باشد.
به گفته کارشناسان استرس مزمن به بروز بیماریهای قلبی منجر میشود زیرا فشارخون را افزایش میدهد. با این حال هنوز مشخص نیست رابطه بین عصبانیت و بروز سکته مغزی و قلبی چیست. ممکن است تغییرات روانی که عصبانیت بر بدن اعمال میکند علت آن باشد اما لازم است تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود.
منبع : ایسنا

نیمه گمشده خودتان را پیدا کنید ویژگیهای شخصیتی,ویژگیهای شخصیتی اولیه و ثانویه,ارزیابی شخصیت,تیپهای شخصیتی,شخصیتی مناسب

یافتن دید مثبت، هنری است که ما به عنوان والدین، نخست باید آن را در خود پرورش دهیم و سپس به فرزند خود بیاموزیم. البته نه با آموزش گفتاری، بلکه آموزش رفتاری؛ به گونهای که کودک با دیدن عملکرد ما در زندگی، واکنشها را بیاموزد.

فرزندان بزرگ می شوند و دنیای شان هم بزرگ تر می شود ،آنقدر که گاهی در این دنیا گم می شویم. حیران می مانیم که چه باید بکنیم . یاد حرف بزرگ ترها می افتیم ،زمانی که هنوز فرزندمان به دنیا نیامده بود و آنها می گفتند قدر این روزها را بدان که هر چه بگذرد،مشکلاتش بیشتر می شود.شب بی خوابی های ایام نوزادی کجا و دل نگرانی های این روزها کجا؟

صبور بودن یعنی قادر باشید با آرامش و بدون هیچ عجله برای رسیدن به یک نتیجه خاص منتظر بمانید.
تعداد صفحات : 2